U bent hier

Aardbevingscoaches

Stichting WIJ Ten Boer is de gemeentelijke welzijnsorganisatie in de voormalige gemeente Ten Boer. Hier kunt u bij onze dorpscoaches terecht met al uw vragen op het gebied van gezondheid en welzijn, ontmoeten en meedoen, thuis en gezin, inkomen en werk.

We werken met dorpscoaches, vrijwilligers en andere samenwerkingspartners in het gebied. We hebben kennis van jeugdwerk, opbouwwerk, ouderenzorg, WMO, hulpverlening, gezinsondersteuning en vragen gerelateerd aan de aardbevingen. Als je eens ergens mee zit kun je met ons in gesprek en kunnen wij mee zoeken naar een oplossing. Ook wanneer je een leuk idee hebt of zelf aan de slag wilt als vrijwilliger, ben je bij ons aan het juiste adres.

Dorpscoaches Aardbevingen

De aardbevingen en de versterkingsopgave hebben niet alleen gevolgen voor de woningen. De problemen zijn ook van invloed op uw geluk, uw gezondheid  en andere zaken die ervoor zorgen dat het goed met u gaat. Het kan leiden tot geestelijke problemen, gezondheidsklachten, financiële problemen en ruzie in de buurt.

WIJ Ten Boer heeft twee dorpscoaches aardbevingen die kunnen helpen bij problemen op emotioneel, lichamelijk en sociaal gebied door de aardbevingen. De dorpscoaches luisteren naar u  en helpen bij het vinden van oplossingen. Samen met u zoeken ze naar antwoorden en, als dat nodig is, naar hulp.

Contactgegevens aardbevingscoaches:

Melanie Postma (opbouwwerker en aardbevingscoach): melanie.postma@wij.groningen.nl, tel 06-15377234
Jodi Kremer (maatschappelijk werker en aardbevingscoach): jodi.kremer@wij.groningen.nl, tel 050-3028806

Aardbevingscoaches Melanie en JodiJodi Kremer (links) en Melanie Postma