U bent hier

Garmerwolde

Dorpshuis De Leeuw is in 2019 en 2020 versterkt en verduurzaamd. In de zomer van 2022 is de openbare basisschool versterkt. Verder zijn er in Garmerwolde, los van het herstel van individuele schadegevallen, geen projecten op het gebied van versterking in voorbereiding. We zijn doorlopend in gesprek met bewoners van het dorp over dorpsvernieuwingsprojecten.

 

Nieuws

  • Inloop Boer Goensepad op 17 oktober

    Op dinsdag 17 oktober bent u vanaf 16.00 uur van harte uitgenodigd om de plannen voor de aanpassing van het Boer Goensepad te bekijken. Lees hier meer. 

  • Subsidie waardevermeerdering verlengd

    stockfotoDe huidige subsidie Waardevermeerdering wordt verlengd tot 9 oktober 2023. De subsidie zou eerst stoppen op 1 juni, maar staatssecretaris Hans Vijlbrief van Mijnbouw besloot in april om dat te verlengen naar 9 oktober 2023. Lees hier het hele bericht.

  • Gratis Tegeltaxi haalt gewipte tegels op

    grindtegelsDe Tegeltaxi van de gemeente Groningen rijdt de komende periode weer om uit de tuin gewipte tegels op te halen. De overtollige tegels kunnen op vaste data in mei, juni en juli worden aangeboden aan de gratis ophaalservice. Tegels vervangen door groen is niet alleen mooi, maar groen werkt ook verkoelend, helpt wateroverlast tegen te gaan en is goed voor de biodiversiteit. Lees hier het bericht.