U bent hier

Dorpscoaches Aardbevingen WIJ Ten Boer

De dorpscoaches Aardbevingen van WIJ Ten Boer kunnen u helpen bij problemen op emotioneel, lichamelijk en sociaal gebied door de aardbevingen. De aardbevingscoaches luisteren naar u en helpen bij het vinden van oplossingen. Samen met u zoeken ze naar antwoorden en, als dat nodig is, naar hulp. Eén van de aardbevingscoaches richt zich speciaal op kinderen.

Contactgegevens aardbevingscoaches:

• Melanie Postma (opbouwwerker en aardbevingscoach):
melanie.postma@wij.groningen.nl
• Jodi Kremer (maatschappelijk werker en aardbevingscoach):
jodi.kremer@wij.groningen.nl
• Anneke Koops-Kruijer (aandachtsgebied kinderen):
anneke.koops-kruijer@wij.groningen.nl

De dorpscoaches Aardbevingen van WIJ Ten Boer,

De dorpscoaches Aardbevingen van WIJ Ten Boer (van links naar rechts): Jodi, Anneke en Melanie.

Wat doen de 'aardbevingscoaches'? Jodi Kremer vertelt erover:

 


 

 

 

 

 

 

 

Podcast van WIJ Ten Boer

Ze zijn er voor de scheuren in de ziel. Melanie Postma en Jodi Kremer, aardbevingscoaches van WIJ Groningen. Een gesprek over wonen en werken in het aardbevingsgebied. Jacques de Krom praat met Melanie Postma en Jodi Kremer over hun werk als dorpscoaches in het aardbevingsgebied. Luister hier naar hun verhaal op Spotify.

WIJ Ten Boer

Stichting WIJ Ten Boer is de gemeentelijke welzijnsorganisatie in de voormalige gemeente Ten Boer. Hier kunt u bij de dorpscoaches terecht met al uw vragen op het gebied van gezondheid en welzijn, ontmoeten en meedoen, thuis en gezin, inkomen en werk.

We werken met dorpscoaches, vrijwilligers en andere samenwerkingspartners in het gebied. We hebben kennis van jeugdwerk, opbouwwerk, ouderenzorg, WMO, hulpverlening, gezinsondersteuning en vragen gerelateerd aan de aardbevingen. Als u eens ergens mee zit kunt u met ons in gesprek en kunnen wij mee zoeken naar een oplossing. Ook wanneer u een leuk idee hebt of zelf aan de slag wilt als vrijwilliger, bent u bij ons aan het juiste adres.