Dorpscoaches Aardbevingen WIJ Ten Boer

De aardbevingen en de versterkingsopgave hebben niet alleen gevolgen voor de woningen: de psychische-, sociale- en maatschappelijke impact is vaak minstens zo groot. Denk aan psychische belasting, gezondheidsklachten, financiële problemen en onenigheid in de buurt. WIJ Ten Boer zet zich ook actief in om haar inwoners op die gebieden te ondersteunen.

WIJ Ten Boer heeft twee dorpscoaches aardbevingen die u kunnen ondersteunen wanneer u problemen ervaart op emotioneel, lichamelijk en sociaal gebied als gevolg van de aardbevingen. De onafhankelijke inwonersondersteuners:

  • bieden u een luisterend oor
  • ondersteunen u bij het vinden van oplossingen
  • zoeken samen met u naar antwoorden en, als dat nodig is, naar hulpverlening

 

Maatschappelijk werker Aardbevingen Jodi Kremer

jodi.kremer@wij.groningen.nl

Opbouwwerker Aardbevingen Melanie Postma

melanie.postma@wij.groningen.nl

WIJ Ten Boer

Stichting WIJ Ten Boer is de gemeentelijke welzijnsorganisatie in de voormalige gemeente Ten Boer. Hier kunt u bij de dorpscoaches terecht met al uw vragen op het gebied van gezondheid en welzijn, ontmoeten en meedoen, thuis en gezin, inkomen en werk.

We werken met dorpscoaches, vrijwilligers en andere samenwerkingspartners in het gebied. We hebben kennis van jeugdwerk, opbouwwerk, ouderenzorg, WMO, hulpverlening, gezinsondersteuning en vragen gerelateerd aan de aardbevingen. Als u eens ergens mee zit kunt u met ons in gesprek en kunnen wij mee zoeken naar een oplossing. Ook wanneer u een leuk idee hebt of zelf aan de slag wilt als vrijwilliger, bent u bij ons aan het juiste adres.