IMG past postcodegebied waardedalingsregeling aan. Wat betekent dit voor subsidie VVG?

Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) maakte gisteren (7-7-2022) in een persbericht bekend dat het postcodegebied voor de waardedalingsregeling wordt aangepast per 1 januari 2023. Wat betekent dit voor de subsidie Verbetering en Verduurzaming Groningen van10.000 euro? SNN zet het op hun website op een rijtje: bij de veel gestelde vragen/actueel leest u er meer over. 

Het postcodegebied van IMG wordt als uitgangspunt gehanteerd voor de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen van € 10.000. Het betekent niet automatisch dat de woningeigenaren in het postcodegebied dat is toegevoegd aan de waardedalingsregeling ook in aanmerking komen voor de subsidie van € 10.000. Zodra hier vanuit het ministerie van EZK meer over bekend is, communiceert SNN dit.

Hans Vijlbrief, de verantwoordelijke staatssecretaris van het ministerie van EZK, zal naar aanleiding van dit besluit van het IMG beoordelen of het nodig is ook het gebied van de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen (VVG) aan te passen.

Meer informatie

Kijk voor alle informatie en meest gestelde vragen over de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen (VVG) van € 10.000 op de website van SNN: www.snn.nl/vvg10000.