U bent hier

Vertoning film BARST!? + nagesprek

Filmvoorstelling-Barst-nagesprekDe film Barst!? is gemaakt door middelbare scholieren uit het aardbevingsgebied, samen met professionele film- en theatermakers van Theater De Steeg. Op 4 november 2022 wordt de film tegelijkertijd vertoond in FORUM Groningen en in de bibliotheek van Ten Boer. Start: 20.00 uur. Na de film gaan aardbevingscoaches Jodi en Melanie met jongeren in gesprek over de film.

De film laat de invloed van aardbevingen op jongeren en hun thuissituatie zien. Want niet alleen volwassenen lijden onder de gevolgen van de gaswinning, ook kinderen en jongeren. Speciaal voor deze doelgroep gaf de gemeente Eemsdelta opdracht voor het project Mijn Thuis Mijn Verhaal. Cultuurmakers en kunstenaars gingen met kinderen en jongeren aan de slag om hun verhalen te verzamelen én te delen. Onderdeel van dit project is de film Barst!? Na de film gaan aardbevingscoaches Jodi en Melanie met jongeren in gesprek over de film.

  • Wanneer?          vrijdag 4 november om 20.00 uur, op twee locaties tegelijkertijd
  • Waar?                  FORUM Groningen en Bibliotheek Ten Boer, Koopmansplein 9.
  • Toegang              gratis

Bekijk de trailer op YouTube.Klik hier voor meer informatie over Barst!? op de website van Theater De Steeg.

Barst?! is onderdeel van Let’s Go, hét festival over de toekomst van Groningen dat dit jaar plaats vindt op 4, 5 en 6 november in Forum Groningen. Het hele programma met alle presentaties, maquettes, workshops, lezingen en discussies staat op forum.nl/letsgro.