U bent hier

Nieuws Woltersum

Vragen en antwoorden Vragenuurtje Woltersum 2 februari 2021

Nationaal Coördinator Groningen (NCG) en gemeente Groningen organiseerden een digitaal vragenuurtje, speciaal voor inwoners van Woltersum. Voor, tijdens en na het vragenuurtje kon u via de mail vragen stellen. Op deze pagina vindt u gestelde vragen met antwoorden. 

Burgemeester en wethouders huis-aan-huis als postbodes

De gemeente Groningen heeft samen met de NCG gezorgd dat de brieven voor alle inwoners passend zijn. Dit kan namelijk per situatie en per adres verschillen. De eerste brieven zijn op de dag na Kerst bezorgd in Ten Post, Winneweer, Woltersum en Lellens.

“In Woltersum is samenwerking het sleutelwoord”

Aardbevingsschade, mogelijk problemen met funderingen, versterkingen van huizen: er moet veel gebeuren in Woltersum. De gemeente Groningen, de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) en het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) hebben de handen ineen geslagen.

Nieuwe Jongerenclub in Woltersum

Naar aanleiding van een geslaagde inspraakavond in september, is er in oktober weer een jongerenclub van start gegaan in Woltersum.

Dorpscoaches Aardbevingen WIJ Ten Boer

WIJ Ten Boer heeft twee dorpscoaches aardbevingen die u kunnen ondersteunen wanneer u problemen ervaart op emotioneel, lichamelijk en sociaal gebied als gevolg van de aardbevingen.

Nieuws van het IMG

Vraag vergoeding waardedaling aan!

Bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) kunnen inwoners uit het oostelijk deel van de gemeente Groningen vanaf 1 november een aanvraag indienen

Samen koken en eten in Woltersum

Heb je zin om dit idee verder uit te werken? Heb je leuke ideeën over hoe we dit vorm kunnen geven? Geef je op!