U bent hier

Nieuwsbrieven Versterken en vernieuwen

Versterken en vernieuwen geeft verschillende digitale en papieren nieuwsbrieven uit. Verder is er een algemene digitale nieuwsbrief van de gemeente Groningen.

Ten Boer Versterkt en vernieuwt!

In Ten Boer verschijnt een paar keer per jaar een papieren nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt huis-aan-huis verspreid.

Ten Post Versterkt en vernieuwt!

In Ten Post verschijnt een paar keer per jaar een papieren nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt huis-aan-huis verspreid.

Digitale nieuwsbrief Ten Post

Daarnaast is er een digitale nieuwsbrief met nieuws over Ten Post. De digitale nieuwsbrief verschijnt gemiddeld1x per maand of vaker als er iets te melden is. Deze nieuwsbrief staat niet op deze website. Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief kan door een e-mail te sturen naar: versterkenenvernieuwen@groningen.nl. Geef daarbij aan dat u de nieuwsbrief Ten Post wilt ontvangen. 

Woltersum Versterkt en vernieuwt!

In Woltersum verschijnt een paar keer per jaar een papieren nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt huis-aan-huis verspreid.

Digitale nieuwsbrief Woltersum

Daarnaast is er een digitale nieuwsbrief met nieuws over Woltersum. De digitale nieuwsbrief verschijnt gemiddeld 1x per maand of vaker als er iets te melden is. Deze nieuwsbrief staat niet op deze website. Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief kan door een e-mail te sturen naar: versterkenenvernieuwen@groningen.nl. Geef daarbij aan dat u de nieuwsbrief Woltersum wilt ontvangen.

Groningen Versterkt en vernieuwt! (Kleine dorpen & buitengebied)

Vanaf juni 2022 verschijnt ook een papieren nieuwsbrief in de kleine dorpen en het buitengebied. De nieuwsbrief is voor alle inwoners van de voormalige gemeente Ten Boer en de Meerdorpen, met uitzondering van Meerstad, Ten Boer, Ten Post en Woltersum. Omdat we ook vanuit Ten Boer, Ten Post en Woltersum nieuwsbrieven versturen, kan het zijn dat sommige inwoners in de ‘grensgebieden’ tussen de dorpen meerdere nieuwsbrieven krijgen. De nieuwsbrief wordt huis-aan-huis verspreid.

Geen papieren nieuwsbrieven in uw brievenbus ?

Vraag dan een NEE-NEE sticker aan (met een NEE-JA sticker wordt de nieuwsbrief wel bezorgd).

Wilt u wel de digitale nieuwsbrief Ten Post ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: versterkenenvernieuwen@groningen.nl.

Digitale nieuwsbrief Ten Boer gemeente Groningen

Naast de (papieren en digitale) nieuwsbrieven van Versterken en vernieuwen verstuurt de gemeente Groningen wekelijks een digitale nieuwsbrief met algemeen nieuws over het gebied van de voormalige gemeente Ten Boer. Hierin staat ook nieuws over versterken en vernieuwen. Deze nieuwsbrief staat niet op deze website. Wilt u deze algemene digitale nieuwsbrief van de gemeente Groningen voor het gebied Ten Boer ontvangen? Via de website van de gemeente Groningen kunt u zich hiervoor aanmelden.