What are you looking for?
Loading

Stem van Ten Boer

De voormalige gemeenteraad van Ten Boer heeft in 2016 de dorpsvisies van haar dorpen vastgesteld. Samen met de besturen van alle dorpsbelangenverenigingen in het gebied Ten Boer heeft de gemeente Groningen in 2021 een plan gemaakt om deze visies bij te werken en vooral ook uit te voeren: de Dorpsagenda. Het uitgangspunt blijft de dorpsvisie. Tijden veranderen, sommige delen van de dorpsvisies zijn al uitgevoerd, er ontstaan nieuwe inzichten, kansen of idee├źn. Daarom is de Dorpsagenda een levende agenda die we doorlopend actualiseren. 

Heeft u een idee om uw dorp mooier, socialer, veiliger, leuker of groener te maken? En wilt u weten of uw idee uit te voeren is? Of hoe u dit het best kunt doen? Kom dan langs op het inlooppunt. Wij gaan graag met u in gesprek over uw idee.

  • Wanneer: elke maandag tussen 14.00 en 16.00 uur 
  • Waar: in de bibliotheek aan het Koopmansplein 9, Ten Boer

U kunt uw idee ook doorgeven via De Stem van Ten Boer. Het gebiedsteam Ten Boer van de gemeente neemt dan contact met u op. We gaan er samen mee aan de slag. Wat niet direct kan, maar waarschijnlijk wel op langere termijn, wordt opgenomen in de gebiedsagenda. Veur mekoar, met mekoar! 

Mail naar gebiedsteamtenboer@groningen.nl