U bent hier

Van

Tot

Nieuws

Inloopavond Fazanthof goed bezocht

Bewoners en direct omwonenden van de Fazanthof waren maandagavond uitgenodigd om de definitieve plannen voor de nieuwbouw te bekijken.

Funderingssubsidie Woltersum van start

Alle inwoners van Woltersum die hiermee te maken hebben, kregen de brochure met inlegvellen en de subsidieregeling woensdag 29 september persoonlijk thuis bezorgd door gebiedsregisseur Karin

Inloopbijeenkomst openbare ruimte

De bewoners hebben enquêtes ingevuld om te laten weten wat zij belangrijk vinden in de openbare ruimte. De gemeente heeft met de uitkomsten van die enquêtes een eerste schetsontwerp gemaakt en

Raadsleden bezoeken aardbevingscoaches

Leden van de gemeenteraad van Groningen hebben woensdag 15 september een bezoek gebracht aan de aardbevingscoaches die in het gebied Ten Boer werken.

Nieuwsbrief Ten Post

Alle inwoners van Ten Post ontvingen afgelopen tijd de nieuwsbrief in de brievenbus.

Nieuws van het Nationaal Programma Groningen

Zeven dorpen in de gemeente Groningen krijgen geld voor een betere leefbaarheid.
Lees hier het persbericht van het NPG over de stevige impuls dorpsagenda's en veiligheid.

De nieuwsbrief Ten Boer is uit

Alle inwoners van Ten Boer ontvingen afgelopen week de nieuwsbrief in de brievenbus.
Wilt u de nieuwsbrief ook lezen? Dat kan via deze link (pdf 625kB)

Te laat voor € 10.000 subsidie?

Al duizenden huiseigenaren vroegen in totaal 75 miljoen euro subsidie aan voor het verbeteren en verduurzamen van hun woning. Bijvoorbeeld met zonnepanelen of een nieuwe keuken. Staat ook jouw huis in het aardbevingsgebied, maar is het geen onderdeel van het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen? Vanaf begin 2022 kun je in de tweede ronde alsnog subsidie aanvragen. Er is dan in totaal 150 miljoen euro beschikbaar.