U bent hier

Van

Tot

Nieuws

Aankondiging inloopdag herontwikkeling Nije Buurt - Ten Post

Wilt u weten hoe de Nije Buurt er straks uit ziet? Kom dan op woensdag 30 november a.s. naar de Inloopdag Herontwikkeling Nije Buurt. Daar kunt u het ontwerp voor de openbare ruimte bekijken. Ook kunt u met medewerkers van de gemeente in gesprek over de laatste ontwikkelingen in de Nije Buurt.

 

Werkzaamheden NAM-locatie Medenweg Ten Post

gasvlamDe NAM is begonnen om de putten van de gaswinningslocatie aan de Medenweg in Ten Post definitief af te sluiten. Het karwei duurt zo’n 16 weken. De werkzaamheden kunnen overdag, ’s avonds en ’s nachts plaatsvinden. Transporten vinden zoveel mogelijk overdag plaats. Omwonenden kregen hierover een brief van de NAM.

Open Huis Stut-en-Steun in Loppersum

stut-en-steun-logo

Op donderdag 10 november 2022 van 16:00 tot 19:00 uur houdt Stut-en-Steun een open huis in haar kantoor aan de Molenweg 58a te Loppersum. Vooraf opgeven is niet nodig.

Lees hier het hele bericht.

Vertoning film BARST!? + nagesprek 4 november a.s.

De film Barst!? is gemaakt door middelbare scholieren uit het aardbevingsgebied, samen met professionele film- en theatermakers van Theater De Steeg. Op 4 november a.s. wordt de film vertoond in FORUM Groningen en in de bibliotheek van Ten Boer. Lees hier het hele bericht.

Officiële start Huis van Ten Post

Het Huis van Ten Post is weer een stap dichterbij. Donderdag 6 oktober ondertekenden de gemeente en alle partijen die er straks gehuisvest zijn, de samenwerkingsovereenkomst. Ook werd de naam van de architect bekend gemaakt. Gebruikers en gemeente kozen unaniem voor Korth Tielens Architecten om het Huis van Ten Post te ontwerpen. Met de ondertekening en de keuze van de architect is het project nu officieel van start en kan het ontwerpproces beginnen. Lees hier het hele bericht.