What are you looking for?
Loading

Nieuws

Inloop nieuwbouw school Woltersum op 4 maart

Wij nodigen u van harte uit voor een inloopavond op maandag 4 maart van 19.00 tot 21.00 uur in Dorpshuis De Bongerd Woltersum, Dobbestraat 17, Woltersum. U kunt binnenlopen op een tijdstip dat u het beste past.

Subsidieregeling Energieneutraal Ten Post is verruimd

De subsidieregeling Energieneutraal Ten Post is verruimd. Woonhuizen waar een agrarische onderneming is gevestigd, vallen nu ook onder de regeling. De regeling is hiermee voor een nog bredere groep inwoners beschikbaar. Dit draagt bij aan de ambitie van het dorp om energieneutraal te worden.

Informatiemarkt Ten Post goed bezocht

Zo’n 80 inwoners van Ten Post bezochten donderdag 25 januari jl. de informatiemarkt van de gemeente Groningen, Nationaal Coördinator Groningen (NCG) en Dorpsbelangen Ten Post over de dorpsvernieuwing in Ten Post.

Nieuwe 4-delige documentaireserie over Groningen

Groningen is vaak in het nieuws vanwege de gaswinning. Maar Groningen is meer dan dat. In de 4 delige televisieserie De aarde beeft gaat Winfried Baijens in gesprek met verschillende Groningers, duikt hij in de geschiedenis en laat hij het land, de luchten de oude dorpskernen zien.

Vanwege extreme kou gaan 2 productielocaties van het Groningenveld op waakvlam

De NAM heeft vanmorgen op verzoek van het ministerie van EZK twee productielocaties op de waakvlam gezet, omdat er op dinsdag 9 januari extreem koud weer is voorspeld.

Gemeenteraad stemt in met Lokaal Plan van Aanpak 2024 Versterking

Luchtfoto van de Johan Rengersstraat in Ten Post
De gemeenteraad van Groningen stemde op 20 december in met het Lokaal Plan van Aanpak (LPA) 2024 voor de versterkingsopgave in de gemeente Groningen.