Loading

Dorpen en wijken

Een overzicht van de ontwikkelingen en nieuwsberichten per dorp.

 

Garmerwolde

Lees hier al het nieuws over de gevolgen van aardbevingen, schade, herstel, versterking en dorpsvernieuwing in Garmerwolde.

Lellens

Lees hier al het nieuws over de gevolgen van aardbevingen, schade, herstel, versterking en dorpsvernieuwing in Lellens.

Sint Annen

Lees hier al het nieuws over de gevolgen van aardbevingen, schade, herstel, versterking en dorpsvernieuwing in Sint Annen.

Ten Boer

Lees hier al het nieuws over de gevolgen van aardbevingen, schade, herstel, versterking en dorpsvernieuwing in Ten Boer.

Ten Post

Lees hier al het nieuws over de gevolgen van aardbevingen, schade, herstel, versterking en dorpsvernieuwing in Ten Post.

Thesinge

Lees hier al het nieuws over de gevolgen van aardbevingen, schade, herstel, versterking en dorpsvernieuwing in Thesinge.

Winneweer

Lees hier al het nieuws over de gevolgen van aardbevingen, schade, herstel, versterking en dorpsvernieuwing in Winneweer.

Wittewierum

Lees hier al het nieuws over de gevolgen van aardbevingen, schade, herstel, versterking en dorpsvernieuwing in Wittewierum.

Woltersum

Lees hier al het nieuws over de gevolgen van aardbevingen, schade, herstel, versterking en dorpsvernieuwing in Woltersum.

Stad Groningen

Ruim 2650 adressen van de versterkingsopgave van de gemeente Groningen liggen in de stad. De meeste van deze adressen liggen in de oostelijke stadswijken.

Andere gebieden

Ga naar de pagina over de andere gebieden